Wat wij zoeken

Wij bouwen huizen, voor bijvoorbeeld vakantieparken, of een tuinhuis of een mantelzorg woning.

Voor onze bouwlocatie in Drachten zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en ervaren collega’s die ons team komen versterken.
Werken bij Venalia is werken bij een jonge onderneming met veel potentie.

Bouwkundig tekenaar

Als tekenaar verricht je diverse tekenwerkzaamheden voor (recreatie)woningen, tuinhuizen en mantelzorg woningen. Het is een pré om ervaring te hebben in de chalet-branche of timmerindustrie. In deze functie werk je samen met collega’s van de in- en verkoop. Wij verwachten dat je zelfstandig werkt aan projecten en kunt omgaan met technische specificaties en budgetten.
BEKIJK DE FUNCTIE

Timmermannen

Wij zijn opzoek naar houtskeletbouw timmermannen. Als timmerman ben je verantwoordelijk voor de bouw van de gehele bodem, wanden en het dak van de woning. Samen met je collega’s werk je in een team. Onze motto is; ‘uw droom, onze passie’, wij hopen dat jij dit motto ook komt nastreven bij ons. Zodat elke klant van ons zijn of haar gewenste droomwoning krijgt. Belangstellend geworden naar de werkzaamheden? Bekijk de vacature eens!
Ben jij de timmerman die wij zoeken?
BEKIJK DE FUNCTIE

Productiemedewerkers

Als allround productiemedewerker ben je een veelzijdig en divers persoon. Qua werkzaamheden kan je er alle kanten mee op. Denk aan het maken van boeien, ingebouwde goten of het leggen van dakpanplaten. Ook is het aanbrengen van buitenbekleding bij elke woning een zeer arbeidsintensieve klus. Maar eerder genoemde werkzaamheden zijn funest voor de uitstraling. want uiteindelijk bepaald dit de uitstraling van de woning. Mocht het plaatsen van kozijnen en raam- en sluitwerk je meer interesseren?  Dan kun je je daarin specialiseren. Deze vacature is veelomvattend.
BEKIJK DE FUNCTIE

Interieurbouwers

Ben jij die handige keukenmonteur of badkamerzetter?
Als interieur bouwer ben jij verantwoordelijk voor het ‘zichtwerk’. Keukens plaatsen en badkamers monteren is iets wat jij kunt. Wanneer je collega timmermannen de woning getimmerd hebben, ben je aan zet! Jullie zorgen voor de bekleding, vloer, keuken en badkamer. Omdat Venalia specialist is in het bouwen van maatwerk, betekent dit dat je elke keer weer een andere klus hebt. Kortom, een veelzijdige baan met nooit één dag hetzelfde! Benieuwd? bekijk onze vacature!
BEKIJK DE FUNCTIE

Electricien

Ben je op zoek naar wat spanning en wil je elke dag zonder weerstand naar jouw werk? Kom dan eens langs bij Venalia. Wij bouwen op maatwerk chalets en mantelzorgwoningen met altijd een andere elektraplan. Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het complete elektra verhaal in een mantelzorgwoning of chalet. Samen met het team zorgen de elektriciens ervoor dat alles voorzien wordt van het gewenste elektra werk.
BEKIJK DE FUNCTIE