Over ons

Over ons

Wie zijn wij?


Drie jaar geleden zijn wij begonnen met een visie en een overtuiging dat de bouw van verplaatsbare woningen anders zou moeten en op termijn ook aan regelgeving zou moeten voldoen.
De afgelopen jaren hebben wij ons bouwconcept ontwikkeld en verbetert waardoor we nu volledig volgens het bouwbesluit bouwen en toch volledig circulair en recyclebaar zijn.

 

Waar staan wij voor?

 

Modulair
Onze bouw is volledig modulair, dus (bijna) alles is aan te passen aan uw wensen en wordt 3D opgeleverd.
Duurzaam
Door onze bouwwijze en keuze voor materialen lopen we voorop in de markt en voldoen we al aan de doelstellingen die de overheid stelt aan de bouw. U bent er dus zeker van dat u project duurzaam is.
Circulair
Circulair en duurzaam gaan hand in hand. Onze manier van bouwen zorgt niet alleen voor een prachtig eindresultaat, u weet ook dat er bij de bouw geen verspilling van materialen en er geen onnodig gebruik wordt gemaakt van grondstoffen. Met als uiteindelijk doel een meer gezonde leefomgeving.
Comfortabel
Aan passen aan uw wensen en volledig ontzorgd worden. Dit betekent dat u vraagt en wij het volledige traject uitvoeren tot de oplevering van uw nieuw THUIS.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

 

We nemen u mee gedurende het hele proces. Van de tekentafel tot de bouw tot de uiteindelijke plaatsing. Op deze manier willen we er voor zorgen dat u zo min mogelijk voor verrassingen komt te staan.

 

Aan de tekentafel bespreken we uw wensen en vertalen die naar een 3D presentatie compleet met alle detailtekeningen. Tijdens de bouw houden we u zo veel mogelijk op de hoogte van de vorderingen d.m.v. foto presentaties en weet u zeker dat de afwerking is zoals u die bepaald heeft. En ons werk stopt pas als u project daar staat waar u dat bepaald heeft.

 

En alleen als u dan tevreden bent, zijn wij dat ook en wensen wij u een hoop woonplezier toe in uw nieuwe THUIS!