MANTELZORG- OF SENIORENWONING

Zorg voor ouderen en (chronisch) zieken wordt tegenwoordig steeds vaker, net als vroeger, door familie en vrienden gegeven. Aan de ene kant komt dat door maatschappelijke ontwikkelingen zoals de vergrijzing, aan de andere kant vinden verzorgenden het ook dankbaar werk om makkelijker te kunnen zorgen voor een geliefd persoon.

CONTACT

PERFECTE BEHUIZING VOOR OUDEREN

Steeds meer mensen hebben de wens om langer zelfstandig te blijven wonen. Het beleid van de regering stimuleert deze ontwikkeling door o.a. de mogelijkheid tot plaatsing in tehuizen te beperken. Een ideale oplossing biedt zich aan: het plaatsen van een mantelzorgwoning!

Een mantelzorgwoning van duurzaam hout is dan een oplossing waardoor zorgbehoevende en zorgverlener dicht bij elkaar kunnen wonen en toch allebei privacy hebben. Het is een volledig huis met veel comfort en ruimte, en dezelfde voorzieningen als een stenen woning. Mantelzorgwoningen kunnen sinds 2014 zonder vergunning op eigen terrein worden neergezet.
Venalia kan een kant-en-klare mantelzorgwoning geheel verzorgd op uw terrein plaatsen. U kunt één van onze succesvolle modellen uitkiezen, of door ons een woning op maat laten maken. Neem contact met ons op en vertel ons waar u naar op zoek bent. Wij maken uw wensen mogelijk.

Voordelen mantelzorger

1 U hoeft geen aanpassingen te verrichten aan uw bestaande woning;

2 Uw privacy blijft gewaarborgd:

3 U bespaart tijd en kosten (geen reistijd naar bv de zorginstelling).

Voordelen zorgbehoevende

1 Benodigde zorg binnen handbereik;

2 U blijft het gevoel van zelfstandig wonen behouden;

3 U kunt blijven genieten van een eigen vertrouwde omgeving.

Voordelen Venalia.nl

Venalia beschikt over deskundig ontworpen modellen die worden gebouwd in eigen fabriek.
Een mantelzorgwoning biedt alle luxe en gemakken om het leven van zowel de zorgbehoevende als van de mantelzorger zo aangenaam mogelijk te maken! Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de kosten van een mantelzorgwoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ADVIES

Omdat er een grote diversiteit is in mantelzorg begrijpen wij als geen ander dat er voor eenieder individuele oplossingen nodig zijn.