INTERIEUR DESIGN

Een woning koop je niet elke dag. Maar als je die koopt wil je er ook de beste en meest geschikte keuken en sanitair in. Evenals verwarmings- en ventilatiesystemen. Of een airconditioning.  Venalia biedt advies op basis van jarenlange ervaring aan het hele spectrum benodigdheden.

NEEM CONTACT OP

GEVOEL VOOR SMAAK

Samen met u als opdrachtgever, kunnen wij u bij al uw interieur wensen voorzien van de juiste invulling. Wij werken met alle vooraanstaande merken.

Het kopen van een keuken is een complexe bezigheid waarin uw talloze keuzes moet maken. En dat kan best lastig zijn. Uit ervaring weten we namelijk dat het verschil tussen eindeloos kookplezier en dagelijkse ergernis vaak in enkele kleine details zit.

Er bestaan talloze prachtige keukens, maar niet al deze keukens vallen ook daadwerkelijk binnen het segment luxe keuken. Nu is voor de ene persoon luxe iets anders dan voor de andere persoon, maar over het algemeen hebben luxe keukens apparatuur van de hoogste kwaliteit. Venalia levert die kwaliteit.

Interieur advies

Wij van Venalia geven altijd vrijblijvende adviezen.

Sanitair

Advies op maat is erg belangrijk bij het aanschaffen van een badkamer. Het uitzoeken van een badkamer en bijbehorend sanitair kan een hele uitdaging zijn. Hoe deel je de badkamer in? Is het mogelijkzowel een bad als een douche te plaatsen? Wat is de beste plek voor verlichting en het badkamermeubel? Deze vragen beantwoorden is soms nog een hele klus. Wij denken dat wij op basis van uw wensen en voorkeuren u het beste advies te kunnen geven.

Klimaatbeheersing

Wilt u een efficiente klimaatbeheersing in huis, dan heeft u de keuze uit diverse systemen om het klimaat in uw woning aangenaam te maken. Er zijn verschillende klimaatsystemen om de luchtvochtigheid en temperatuur te beheersen. Daarnaast is (mechanische) ventilatie zeer belangrijk. Ook hierin kan Venalia u van uitstekend advies dienen.

Als een gerespecteerd bedrijf zijn wij continu op zoek naar de laatste trends en houden wij de ontwikkelingen van onze leveranciers nauwgezet in de gaten.

Het is voor ons van belang om de ontwikkelingen van uiteenlopende relevante producten te volgen om u altijd het beste product of middel te kunnen aanbieden.