CONSTRUCTIE

Wij bouwen uw huis met onze eigen vakmensen. Al onze elektriciens, timmermannen, loodgieters en indien nodig andere noodzakelijke vakmensen werken keer op keer met veel enthousiasme aan onze projecten. Dus ook aan het uwe.

NEEM CONTACT OP

PASSIE VOOR BOUWEN

Als gezegd, de bouwers van Venalia bouwen met enthousiasme en toewijding aan onze projecten. Dat vertaalt zich in de hoge kwaliteit van het door ons geleverde. En dat is voor u toch een plezierig idee.

Wij zijn trost op ons werk en willen dat altijd blijven! Daarom werken wij altijd met passie om uw droom tot in de puntjes te realiseren. Hierbij nemen wij graag onze verantwoordelijkheid. Als u kiest voor Venalia kiest u voor een zorgeloze bouw. Natuurlijk kunnen er altijd situaties voorkomen die uw aandacht vergen, maar deze zullen wij tot een minimum beperken. Verder werken wij graag voor u zoals overeengekomen. En voordat uw woning geleverd wordt, checken wij uw bouwwerk op alle door ons als eis gestelde punten.

Statement

Wij van Venalia leveren altijd A-kwaliteit met de beste service

Als een innoverend bedrijf hebben wij als doel onze vakmensen continu te begeleiden en zonodig op te leiden. Dit om onze projecten altijd op basis van de laatst bekende ontwikkelingen te kunnen afleveren.

Dat betekent ook dat wij de bij het Bouwbesluit genormeerde waarden hanteren zo niet nog nog betere waarden te kunnen bieden. Zo bouwen wij de gevels met een minimale isolatiewaarde van Rc 4,7 m2K/W, het dak met Rc 6,3 m2K/W en de vloer met een waarde van Rc 3,7 m2K/W.