ARCHITECTUUR

De realisatie van zo’n prachtig buitenverblijf in uw achtertuin, een waterwoning of ten bate van een vakantiepark moet natuurlijk helemaal gepland worden. Er moet gekeken worden wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie, welke plek het meest geschikt is voor een bouwwerk en hoeveel ruimte er überhaupt beschikbaar is. Daarna gaan we pas ontwerpen!

CONTACT ONS

PERFECTE ONTWERPEN

Ons bedrijf beschikt over architecten, planners en interieurontwerpers gespecialiseerd in een breed scala aan commerciële, residentiële en publieke projecten.

Bij Venalia helpen we u in alle fases van uw oriëntatie. U bent dus welkom als u al een heel duidelijk beeld heeft van een tuin- of mantelzorgwoning of tuinkamer die u in uw tuin zou willen plaatsen, maar ook als u nog niets gezien heeft en wilt weten wat er allemaal mogelijk is. U hoeft dus zelf niets te regelen of voor te bereiden. Dit geldt ook voor architecten. Onze eigen ontwerpers gaan samen met u om de tafel zitten om uw dromen te schetsen.

Bent u op zoek naar een klassieke of een moderne tuinwoning? En hoe gaat dat er dan uitzien? Onze ontwerpers zijn op de hoogte van alle actuele trends en ontwikkelingen. Via uitgebreide 3D-impressies kunnen ze duidelijk voor u visualiseren wat er mogelijk is.

Hoewel de ontwerpers van een aantal basisconcepten uitgaan, zijn alle aspecten van onze tuin-, mantelzorg- of waterwoningen aan te passen aan uw smaak en de ruimte die u ter beschikking heeft. Zo zorgen onze architecten ervoor dat het echt úw buitenverblijf wordt.

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Kijk dan eens naar onze projecten. Staat u te popelen om met onze vormgevers aan tafel te zitten of heeft u nog vragen? U kunt altijd geheel vrijblijvend een afspraak inplannen of contact met ons opnemen.

GESTRUCTUREERDE VISIE

Hoewel we onze projecten scherp begroten hebben wij een leidraad voor de diensten en projectpakketten die we onze klanten aanbieden.

Plattegrond

Aan de hand van uw wensen en op basis van de overeengekomen buitenafmetingen maken wij voor u een voorstel hoe een zo praktisch mogelijke indeling kan worden. Of maken wij voor u een 3D impressie zodat u uw aanstaande behuizing van alle kanten kunt bekijken.

Constructie

Nadat wij alles met u zijn overeengekomen kan de bouw beginnen. Aan de hand van de akkoord gegeven bouwtekening gaan wij voor u aan de slag. Dat gebeurd binnen in onze fabriek in Drachten.