Wat wij doen

Wij bouwen huizen, voor bijvoorbeeld vakantieparken, uw tuinhuis, een mantelzorgwoning of een waterwoning.

Venalia modulaire bouwsystemen heeft recentelijk haar nieuw onderkomen in Drachten betreden. Daar hebben wij nu 2.500m² beschikbaar om zowel projectmatig als individuele maatwerk woningen voor zowel op land als op het water te gaan maken.
Ook voor woonboten kunt u bij ons terecht want achter het pand bevind zich onze eigen haven.

Door onze unieke bouwwijze lopen wij voorop in de markt door nu al bijna te voldoen aan het bouwbesluit. Iets dat u door de duurzaamheid en de hoge isolatiewaarde snel weer een gedeelte van uw investering laat terugverdienen.

Wij presenteren uw specifieke wensen altijd in een 3D presentatie compleet met alle detail tekeningen alvorens wij uw woning gaan produceren.
Deze productietijd neemt ongeveer 7 a 8 weken na overeenkomst in beslag.

Wij staan voor u klaar om uw specifieke woning met u door te nemen.

ONS PROCES

Wij begroten onze projecten van geval tot geval omdat het niet mogelijk is deze generiek te prijzen.

ONTWERP

Samen met u bespreken wij uw wensen om te komen tot de voor u meest ideale behuizing. Daarna wordt alles aan de tekentafel toevertrouwd en wordt u het eindresultaat gepresenteerd. Na goedkeuring bespreken wij met u de verdere gewenste voorzieningen.

CONSTRUCTIE

De basis voor uw nieuwe woning is hout. Wij construeren de woning met hout voorzien van de juiste isolatiematerialen; voor de wanden, het dak en uw vloer. Daarna worden de wanden afgewerkt op de met u overeengekomen wijze.

PLAATSING

Wij transporteren uw nieuwe woning naar de gewenste locatie waar, afhankelijk van de gekozen ondergrond, de aannemer tot plaatsing en afwerking over gaat. Water, stroom en mogelijk gas, worden aangesloten. Wij wensen u een prettig verblijf!